Reacties

douglas
2 jaar geleden

top verkoper , eerlijk oprecht en goeie service zeker aanteraden . een verkoper met veel geduld en niet opdringerig !

Janssens Annelies
4 jaar geleden

Heel erg aangename, vriendelijke en heel geduldige mensen. Zelfs in deze moeilijke tijden is de transactie aangenaam en correct verlopen. Super content van mijn auto en des te meer van hen. Een echte aanrader!!!!

Marc Van imschoot
4 jaar geleden

1maand geleden wagen gekocht ,eerst gewoon gaan kijken.Met de verkopers alles geduldig besproken zonder dat deze opdringerig zijn.Alles verliep correct zonder dat iets teveel was.Wagen correct afgeleverd met 1jaar garantie en altijd bereikbaar voor eender welke vraag.
Öp zoek naar een perfecte 2de handswagen zeker een aanrader.
Bedankt voor de correcte en eerlijke verkoop.

De Naeyer Christophe
4 jaar geleden

Een maand geleden hier een wagen gekocht en ik zeggen dat alles zeer vlot is verlopen. Het eerste contact was reeds positief. En als je een klik hebt is de stap rap gezet tot aankoop. Betreffende het papierwerk was niets heb te veel, zeker in deze Coronatijden. Zij hebben voor alles gezorgd om alles zo snel mogelijk in orde te maken. Ik heb geen negatieve punten en als ik verander van voertuig weet ik al waar ik moet zijn.
Bedankt voor alle werk dat jullie gedaan hebben.
Grtz Christophe

Wieme
4 jaar geleden

Exclusieve auto's aan schappelijke prijzen. De eigenaars / verkopers zijn 100% betrouwbaar en zelfs mondelinge afspraken worden zonder problemen nagekomen. De 1 jaar garantie bij aankoop wagen wordt zonder problemen uitgevoerd. Aanrader!

Reactie plaatsen